Barbara ‘ s Sea Shell Florist Feirer 40 År i bransjen!

Barbara Rammen har vært bosatt i Cape May County hele hennes liv. Eksamen fra Lavere Cape May Regionale i 1980, hun raskt realisert sin drøm om å jobbe med blomster. Bare en kort år senere ble hun åpnet en blomsterbutikk, Barbara ‘ s Sea Shell Blomsterhandler, med hjelp av sine foreldre-Bob og Olga Riper. Barbara elsket å jobbe ved siden av sin mor og ser på hennes lidenskap for blomster og planter kommer til liv. Denne gangen sammen ble en integrert del i å bygge virksomheten og cliental.

Seks år til å drive bedriften Barbara grep tømmene og tok eierskap av flower shop. Hun erkjenner avløses av å eie sin egen virksomhet, ofte, noe som gjør personlige offer for den gode av butikken. Barbara sier: «Det verste jeg hadde å gjøre var å handle i min Z28 bil for en rød cargo levering van.»En annen utfordring har vært tap av sin opprinnelige samarbeidspartnere. De gikk bort for mange år siden rundt helligdager som også skjer for å være en travel tid av året for Barbara. Familien hennes er nyttig gjennom ferier eller når det er nødvendig, viser de opp. Den sterke støtten systemet er en viktig del av suksessen til virksomheten.

Barbara verdier gleden i å eie en bedrift og bli kjent med ens kunder. Hun har mange kunder som kommer tilbake gang på gang opp gjennom årene. Barbara blir kjent med dem personlig og arbeider med dem for spesielle anledninger, bryllup og dessverre, noen ganger begravelser som godt.

Barbara har vært medlem av den Lavere Township Chamber of Commerce siden 1994, og tjene som tidligere President. Hun er veldig takknemlig for deres deltakelse i samfunnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *