Cape Investment Management

Den virkelige avkastningen er en viktig personlig økonomi konsept å forstå.

Det er avkastning på dine investeringer etter inflasjon. Den virkelige avkastningen angir om du vinner eller taper kjøpekraft med dine penger.

Så med inflasjon å sjekke inn på et 5% årlig rente, betyr det at alle investeringer med mindre enn 5% avkastning er å miste kjøpekraft?

Det er der det blir litt komplisert. I teorien kan enhver investering med mindre enn 5% avkastning kan miste kjøpekraft. Men de finansielle markedene er gir blandede signaler om hvor lenge de forventer at inflasjonen vil holde seg på sitt nåværende nivå. Fed Stol Jerome Powell har indikert at inflasjonen tallene vi ser vil ikke bli langvarig, og kan tilskrives bedre den økonomiske forhold.

I slutten, avkastningen er bare en faktor å vurdere når du bygge en portefølje. Din tidshorisont, risikotoleranse, og målene er de viktigste driverne. Vi jobber med finansielle fagfolk som overvåker inflasjon for å finne ut om det er kommet for å bli, eller om det kan begynne å trenden lavere. Men hvis inflasjonen begynner å bekymre deg, kan du nå ut. Vi ønsker velkommen muligheten til å høre dine tanker. For mer informasjon, kontakt Gary Padussis AIF ® RFC ® RFP ® NSSA ® på [email protected] eller (609) 884-8085.

1. CNBC.com Juni 10, 2021 2. CNBC.com, Mai 3, 2021

Investeringer innebærer risiko, og investeringsbeslutninger bør være basert på dine egne mål, tidshorisont, og risikotoleranse. Retur og viktigste verdien av investeringer vil kunne variere som markedet forholdene endres. Når som selges, investeringer kan være verdt mer eller mindre enn de opprinnelige kostnadene. Innholdet er utviklet fra kilder som antas å være å gi nøyaktig informasjon. Informasjonen i dette materialet er ikke ment som skattemessige eller juridiske råd. Vennligst ta kontakt med juridisk eller skattemessig fagfolk for spesifikk informasjon om din individuelle situasjon. Dette materialet ble utviklet og produsert av FMG Suite til å gi informasjon om et emne som kan være av interesse. FMG Suite, LLC er ikke tilknyttet navngitt representant, megler-forhandler, stats – eller S-registrert investeringsrådgivning fast. Uttalelser og material som gis, er for generell informasjon og bør ikke betraktes som en oppfordring til kjøp eller salg av verdipapirer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *