Den Claire C. Brodesser Surgery Center

Mai 4, 2021 Cape Regionale Medisinske Senter åpnet Claire C. Brodesser Surgery Center. Å fylle en kritisk helsepersonell må i samfunnet, og dette prosjektet er å gi en løsning på behovet for state-of-the-art oppegående kirurgiske tjenester i Cape May County.

Cape Regionale er stolt over å ha fullført bygging og å ha vært i stand til å åpne Claire C. Brodesser Surgery Center midt i den globale coronavirus pandemi. Enda mer så, pandemi understreket behovet for at pasienter skal ha tilgang til høy kvalitet på omsorg utenfor sykehus. Senterets åpning kom på det perfekte tidspunktet, og har gitt Cape Regionale team med noe spennende å feire i nærheten av et utfordrende år.

Cape Regionale Team ble inkludert i det hele planprosessen inkludert plantegning, utstyr utvalget og interiør – alle med fokus på å styrke pasientens opplevelse. Den Claire C. Brodesser Surgery Center har en tilsiktet design som forenkler flyten av pasientens pleie, moderne teknologi og spa-lignende følelse som gir en oppløftende atmosfære for pasienter og besøkende alike. Målet er å gi en beroligende og behagelig plass, mens også med letthet pre-prosedyre angst.

De fire store drifts-rom og to endoskopi suites har blitt bygget for dagens teknologi — og ekstra arealet har blitt priset inn med forventning om vekst og etterspørsel i fremtiden. Teamet ønsket å være i stand til å ekspandere inn i rommet, for å holde den fremtidige pleie av pasienter i sinnet så vel.

Hovedmålet Cape Regionale Helse Systemet og dets virksomhet er å tjene samfunnet med den høyeste kvalitet av omsorg. Det er virkelig skiller seg ut og gjør hele forskjellen for pasienten. Sykepleiere og leger på Claire C. Brodesser Surgery Center samarbeide. Dette teamet tankegangen holder fokus på hvordan vi best kan ta vare på og tjene pasient — og dette gir den beste pasienten erfaring og lar pasienten til å fokusere på healing.

Cape Regionale Helse-Systemet er en integrert helsetjenester levering system serverer beboere og besøkende over hele Cape May County. Systemet inkluderer Cape Regionale Medisinske Senter, tre presserende omsorg fasiliteter, Cape Regionale Leger Medarbeidere med over 60 primære omsorg leverandører og spesialister leverer tjenester i flere steder over hele Cape May County, Thomas og Claire Brodesser, Jr, Cancer Center, Claire C. Brodesser Surgery Center, Jane Osborne Center, Cape Regionale Mirakler Fitness og en rekke frittstående poliklinisk fasiliteter som gir sårbehandling, radiologi, lab og fysioterapi tjenester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *