Donasjon til Ære Juneteenth Feiring

TRENTON – New Jersey Business Action Center (NJBAC), en nei-kostnader, konfidensiell «arbeid først» ressurs som ligger innenfor New Jersey Department of State, har nesten sluppet sin spesialtilbud på hoteller i six-del, interaktiv læring-serien som er designet for å gi New Jersey bedrifter og ideelle organisasjoner med den nyeste informasjonen for å støtte utvinningen fra forstyrrelser forårsaket av Covid.

I henhold til en utgivelse, den serien, som gikk fra 20 April – Mai 13, utvalgte emner, for eksempel økonomiske ressurser, teknisk assistanse og mer. Ett webinar, co-arrangert av New Jersey Department of Labor & Arbeidsstyrken (NJDOL), med tittelen «La oss Snakke Covid Sikkerhet på Arbeidsplassen,» anmeldt måter for bedrifter å bo i samsvar med sikkerhetskrav og gitt informasjon om Covid ansatte fordeler og beskyttelse.

I løpet av serien, NJBAC inngått samarbeid med en rekke andre organisasjoner og foreninger, inkludert New Jersey Economic Development Authority (NJEDA), Small Business Administration (SBA), og New Jersey Department of Transportation (NJDOT), blant andre.

«Vi var veldig fornøyde med responsen på vår virtuelle Ressurser for Gjenoppretting» – serien,» uttalte Melanie Willoughby, direktør, NJBAC. «Normalt arrangementet har vært avholdt i person, begrensning av deltakelse fra område til område. Nå, takket være online event, vi var i stand til å komme over 400 bedrifter over hele delstaten New Jersey.

Hun la til, «Nå, som vi starte on-demand-virtual-serien, enda flere bedrifter rundt om i staten kan få tilgang til ressurser som vil hjelpe dem å gjenopprette på grunn av utfordringer, pandemi.”

Med en sjekk for $2,000 dollar i hånden, Jamie McDermott stoppet av kontorene til de Berørte Innbyggerne i Whitesboro denne måneden. Som avtroppende president Avalon, Lions Club, donasjon er en av hans siste offisielle plikter, og han har den mest.

De Berørte Innbyggere er et samfunn basert non-profit organisasjon i Cape May County som arbeider sammen med lokale ungdommer til å støtte sine pedagogiske behov og livets mål.

Den CCWI er en av et dusin Cape May County veldedige organisasjoner, inkludert Helen L. Diller Ferie Hjem for Blinde Barn, Habitat for Humanity og Hellige Forløser Mat Bank støttet av Lions. Lions motto er «Vi Tjener». Løfte, et løfte blir holdt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *