Hvordan skal jeg struktur min pensjon portefølje?

Ditt første skritt er å dra nytte av skatte-favorisert pensjonisttilværelse besparelser verktøy. Hvis du har tilgang til en 401(k) eller andre arbeidsgivers plan i arbeid, delta og dra full nytte av muligheten. Åpne en IRA-konto og bidra så mye som du kan. Ideelt sett vil du være i stand til å investere i både arbeidsgiver plan og en IRA.

Bidrag til arbeidsgiver planer som 401(k)s er vanligvis laget på en før-skatt, men planer kan også tillate deg å gjøre etter-skatt Roth bidrag. Pre-skatt bidrag til å redusere din nåværende inntekt, men de bidrag, og en investering resultat, er underlagt føderal inntektsskatt når du trekker dem fra planen. Din Roth bidrag, på den annen side, har ingen up-front skattefordel. Men deres bidrag er alltid tax free når det distribueres fra plan, og en investering inntjening er også skattefri hvis distribusjon er kvalifisert. På samme måte, IRAs tillate et utvalg av enten fradragsberettigede bidrag (tradisjonell IRA) eller skattefrie uttak (Roth IRA). Plus, midler i en arbeidsgiver-plan eller IRA vokse skatt utsatt. Disse skatt funksjoner som kan gjøre deg i stand til å akkumulere en betydelig pensjonsfond, avhengig av hvor godt de underliggende investeringer utføre.

Med det i tankene, bør du sikte på langsiktig avkastning og jevn vekst. Mange økonomiske eksperter foreslår en balansert portefølje av aksjer, obligasjoner, fond, og kontantekvivalenter. Prosentandelen av hver vil avhenge av din risikotoleranse, din alder, din behov for likviditet, og andre faktorer. Men tanken er falming at du bør endre din investering avsetninger og konvertere hele porteføljen til fast inntekt verdipapirer, for eksempel obligasjoner, eller Cd-plater, etter den tid du kan trekke deg tilbake. I stedet, mange fagfolk nå anbefaler at du fortsetter å investere for langsiktig vekst, selv etter at du pensjonere seg — spesielt siden folk trekker seg yngre, og som bor lengre i gjennomsnitt. Din egen personlige forhold vil diktere den rette blandingen av investeringer for deg, og en kvalifisert finansielle professional kan hjelpe deg å gjøre de rette valgene.

Før investere i et aksjefond, nøye vurdere sine investeringsmål, risiko, kostnader og utgifter, som er inntatt i prospektet tilgjengelig fra fondet. Gjennomgang prospektet nøye, herunder diskusjon av fondet klasser og avgifter, og hvordan de gjelder for deg.

Michael J. Brun, AIF ® Senior VP / Branch Manager, Janney Montgomery Scott, 401 New Road, Suite 200, Linwood, NJ 08221, 609-601-2512, [email protected] Utarbeidet av Broadridge Investor Kommunikasjon Solutions, Inc. Copyright 2021 Janney Montgomery Scott LLC Finansielle Rådgivere er tilgjengelig for å diskutere alle vurderinger og risikoen forbundet med ulike produkter og strategier som presenteres. Vi vil være glade for å gi et prospekt, når dette er tilgjengelig, og annen informasjon på forespørsel. Janney Montgomery Scott LLC, dets tilknyttede selskaper og dets ansatte er ikke i bransjen for å gi skatt, lover, regnskap, eller juridiske råd. Disse materiale og eventuelle skattemessige uttalelser er ikke ment eller skrevet for å brukes, og kan ikke være brukt eller lettelse opp på, ved enhver skattyter i den hensikt å unngå skatt straffer. Slike skattyter bør søke råd basert på den skattepliktiges spesielle omstendigheter fra en uavhengig rådgiver skatt. Janney Montgomery Scott LLC er medlem av New York Stock Exchange, Financial Industry Regulatory Authority og Verdipapirer Investor Beskyttelse Corporation. For mer informasjon om Janney, vennligst se Janney Forhold Sammendrag (Form CRS) på www.janney.com/crs hvilken informasjon om alle vesentlige fakta om omfang og vilkårene i vårt forhold med deg, og eventuelle interessekonflikter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *