Ny Posisjon: Ren Juice + Kjøkken

Eieren av Ren Juice + Kjøkken, Vanessa Scarani er en av pådriverne for å utdanne samfunnet om hva vi fôrer våre kropper og hvor maten vår kommer fra.

Vanessa sier, «Ingredienser saken, hvor de kommer fra, hvordan de er blitt voksne, er det alle gjør en forskjell. Våre råvarer er det som skiller oss.”

Og dette er nøyaktig hva hun er å oppnå gjennom Ren Juice + Kjøkken. Ved å utdanne samfunnet om hvor maten vår kommer fra, Vanessa er levende hennes lidenskap. Hennes nøye utformet meny med næring tett ingredienser holder gjester drevet hele dagen. Enten du trenger en smoothie etter ditt morgen treningsøkt eller en korn+salat bolle før midt på dagen møte, Ren Juice + Kjøkken har du dekket.

«Alt vi tilbyr er gjort med hensikt. Gjør vi det, kan vi ikke kjøpe det,» Vanessa forklarer.

Fra dressinger og ristede nøtter på salat, jam på toast, til granola toppet på din smoothie bolle, alle er laget på huset. Dette inkluderer også deres hus-laget mandel + cashew mylks.

Noen av de lokale +/eller organiske ingredienser de kilden er bare opp veien. Ren Juice + Kjøkken er det eneste stedet på 7 mile island serverer økologisk kaffe med hus-laget mutter milks + hus-laget saft. De bruker liten batch roaster, Harry & Bønner Økologisk Kaffe, som ligger i Oceanview, NJ. Stone Circle Gård, en lokal CMCH gården, vokser bestemt grønnsaker for dem. Den microgreens du får på din toast kommer fra Taylor Creek Gårder, som ligger i Rio Grande, NJ. De bruker også lokale havsalt tradisjons -, Salt Dekar og Travle Bier Honning, for å bare nevne noen.

Vanessa ble interessert i ernæring og dens innvirkning på kroppen tilbake i begynnelsen av 2013. Et ønske om å bli utdannet og dele denne lidenskapen med andre, førte til leie av kommersielle kjøkken i 2015, hvor hennes rå kaldpresset juice virksomheten ble født, pureJUICE. Å levere til kunder, hun fikk raskt støtte fra lokalsamfunnet.

I 2019, pureJUICE utviklet seg til Ren Juice + Kjøkken, og åpnet sin første butikk plassering på Tredje Avenue ligger i Stone Harbor, NJ, rett ved siden av Stone Harbor Yoga. Det ble en umiddelbar hit med yogier, lokalbefolkningen og tilreisende, og i bare noen få korte år, de outgrew deres første plassering.

Denne våren, Ren Juice + Kjøkken flyttet til et nytt hjem, hjørnet av 95. + 2nd Avenue i Stone Harbor, NJ. Den nye butikken har en oppdatert design i en større plass, med flere muligheter til å koble med samfunnet, sykkel banen tilgjengelighet, enkel parkering, og er i ferd med å bli den kuleste hjørne i byen.

I tillegg til rå kaldpresset juice + velvære skudd, de tjener supermat smoothies + smoothie boller, en full økologisk kaffe bar, en håndlaget toast-menyen, laget for å bestille salater og mye mer!

Interessert i en juice rense? Ønsker din rå kaldpresset juice på daglig? Sjekk ut saften pre-order meny som ligger på deres hjemmeside. Pre-order er tilgjengelig for i-butikk pickup eller lokal leveranse (Avalon, Stone Harbor, CMCH) to ganger i uken (henting/Levering på fredager + mandager).

Ren Juice + Kjøkken også nettopp startet en «Stige + Shine Kjøre Club». De møtes hver onsdag på 7am foran butikken. Alle nivåer er velkomne, løpere, turgåere og andre som ønsker å få opp og ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *