Posten Mottar et «Tegn på Vennlighet» fra Lokale 3. Klassing

Postmaster Mandeep Kaur og hele hennes postal team i Cape May Court House Post Office, som består av pre-karriere og karriere postal ansatte, bestående av byens byen og landsbygda levering ansatte, så vel på 7 Mile Island city levering ansatte, sammen med vaktmesteren, salg og service tilknyttede selskaper, og en leveranse veileder, ble rett og slett overrasket og glad da de fikk et «tegn på vennlighet» fra en veldig omtenksom og omsorgsfull unge bosatt.

Kaur quipped, «vi hadde en veldig hyggelig overraskelse besøkende stopp i office-torsdag, Mai 20, 2021. Hennes navn er Zoe Cardillo. Zoe laget vår dag enda klarere ved gifting vårt postkontor laget et skilt spesielt ved henne, som hadde vakkert tegnet bokstaver med hjerter på dem, og ordene: «Takk for din tjeneste,» skrevet med stolthet. Min personalet var helt begeistret for å få en slik en omtenksom gest som takker oss for vår fortsatte tjeneste for samfunnet. Videre, bevegelsen kommer fra en lokal tredje grader laget meldingen mer kraftfull. På vegne av meg selv og mitt team, vi takker Zoe for å lage en vanlig torsdag i Mai så veldig spesielle.”

Cape May Court House Post Office Salg og Knytte Rodger Tozer var en tendens til sine kunder i personmarkedet teller når Zoe og hennes mor stoppet. Rodger forklarer hvordan han følte når Zoe forklart besøke henne og viste tegn til ham, «jeg trodde at Zoe gest var veldig søt. Det er alltid hyggelig å føle seg verdsatt av våre kunder. Jeg var veldig imponert med Zoe omtanke og kreativitet.”

Zoe Cardillo er en tredje klassing på Maud Abrams Skole ligger i Cape May. Lisa Cardillo, Zoe ‘ s mor, stolt forklarte, «Zoe ble inspirert til å lage skilt under en nylig «Vennlighet» prosjekt for skolen. Zoe hadde valgt å takke Cape May Court House postkontor fordi de ansatte der tjene samfunnet vi kaller hjem. Zoe elsker å se den lokale post operatører å levere post hver dag, og hun absolutt erkjenner at de gjør mye for oss, spesielt når det kommer til å levere beboernes og virksomheter post og pakker. Zoe var glad for å høre at post office ansatte elsket henne tegn. Jeg føler meg så stolt over at hun hadde valgt en så spesiell plass i vårt samfunn til å dele sin «Tegn på Vennlighet.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *