Sjekk ut Alt det Nye på Kaia

Atlanterhavet er uløselig knyttet til mat av South Jersey, hvor land middager er daglige ritualer. Fra tunfisk utenfor kysten til flyndre i back bay, Bryggen spesialiserer seg på å bringe lokal sjømat rett til din plate. Heldigvis for besøkende og fastboende, både historie og deilig servering ved havet kan bli funnet på Bryggen. Du kan nyte denne fersk sjømat (eller mange flere meny-valg) mens du utsikt over Otten ‘ s Harbor på Intracoastal Waterway.

Servering av South Jersey for i løpet av de siste 30 år, Wharf har gitt en jevn kilde til nytelse i samfunnet. Sakte utvikler seg med tiden, akkurat som tidevann og sanddynene som omgir det gjør Wharf er å kontinuerlig tilby sine beste produktet for lojale kunder. Brygga viser en meny trukket fra tradisjonell Amerikansk mat og moderne sjømat i mange former. Denne sesongen, de er med en helt ny raw bar som vil få deg til å fortsette å komme tilbake for mer.

Nyte variert mat valg Brygga har å by på noen av restaurant er komfortabel spiseplass. Velg fra spisesal, nytt innendørs bar, dekk med utsikt over bukten, to utendørs barer eller trekke opp til en av de nylig renovert båt slips til å nyte. Brygga har 77 båten glir å velge mellom, alle med servitør tjenesten tilgjengelig, og den samme, gode maten brakt rett til båten for å spise på vannet. Brygga er utendørs dekk har alle nye møbler og nytt gulv denne sesongen.

Det vil bli live underholdning hverdagen starter den 11 juni, og hva bedre måte å ring i Sommer 2021 enn ved å synge natten på dekk. Slik trekker du opp et sete i Rio bar, og ta tak i en lokal utkast øl som du gjør opp for tapt tid og nyte live underholdning med de beste solnedgang.

Og bare så du begynner å tenke Wharf ikke kunne få noe bedre, dette året de er med en brunsj starter Far ‘ s day weekend på lørdager og søndager fra 9:00 til 12:00 pm. hele sommeren med live musikk!

Med sitteplasser til over 200 mennesker, det er nok av plass til å bo trygt i sommer og nyt den vakre utsikten på Kaia. Bryte ut entusiasme for den 2021 sommersesongen! Manager Mikke Kober er å få ny energi til å restauranten denne sesongen. Som for hva Wharf ‘ s mål er, Kober stater, «Folk som bare ønsker å samle og sosialisere mens du føle deg trygg—slik at våre mål her er å bevege seg fremover ved å gi kunder med feel-good mat og ekte gjestfrihet, fylle behovet for trøst, glede og moro i løpet av disse enestående ganger.”

Om det er live musikk på våre waterfront dekk eller fersk shucked raw bar ser solen gå ned, det er noe for alle på Kaia. Brygga ligger på 708 Vest Burk Avenue i Wildwood, New Jersey. Besøk Wharf til fots, med sykkel, bil eller båt for en uforglemmelig waterfront opplevelse! For mer informasjon ring (609) 522-6336 besøk eller følg med på Facebook eller Instagram.

Facebook
Twitter
E
Skrive
Lagre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *