Tidlig Frister for juli 7 Edition

«Til Tjeneste» Formalwear har vært som serverer lokale Studentene med sin Prom Dresser siden 1999. Prom 2021 så annerledes enn før-pandemi hendelser. En ting som forblir konstant er opptatt av foreldre som har limt sammen for å gi trygg, alkohol-gratis hendelser når den offisielle Prom er avsluttet, fortsetter moroa i morgentimene.

«Til Tjeneste» Formalwear stolt støtter dette arbeidet med en donasjon på $830 til tre fylke videregående skoler Etter-Prom hendelser. Ocean City High School flyttet sine 2021 Etter-Prom noen få meter fra high school til Wonderland Pier. Midt Township High School ‘ s Etter-Prom holdt sin tradisjonelle Etter-Prom på dekorert videregående skole kantine og auditorium med «Venner» som tema. Lavere Township High School innblandet i 2021, Etter-Prom hendelser på Prom hendelsen området, NAS-Wildwood Aviation Museum hangar.

Donasjon ble gjort til hver skole basert på antall prom-dress avtaler som er gjort på Facebook. Bestilling deres egen avtale sparer eieren av butikken, Nancy Notaro verdi gang i løpet av en travel prom sesong. En $10 donasjon ble gjort for hver kunde bestiller en avtale på deres egne. Dette tradisjonelle vil fortsette så lenge det er Etter-Proms å fremme dette fond-raiser.

Følgende deres årlige valg, veteraner fra VFW Post 1963 installert deres 2021 Offiserer under en kort seremoni på 17. Mai inne i sitt hovedkvarter på 301 JFK Boulevard, der VFW State-Sjef Hjernen Wiener var på hånden for å administrere eder av office.

Etter å ha tjenestegjort som Sjef for Post 1963 for de siste 16 år, Charles (Dama) Haines, en United States Navy-veteran, er å bli Sjef for VFW-Distriktet 17, som inneholder alle VFWs i Cape May County.

Mark Lloyd, som fikk en Lilla Hjerte etter å ha tjenestegjort i United States Army (82dre Airborne Division) under Vietnam-Krigen, er Innlegget 1963 er ny Sjef. Opprinnelig fra Philadelphia i Mayfair-delen, Sjef Lloyd er et full-time bosatt i Sea Isle Byen. Hans kone, Patti Lloyd, har vært President i Innlegget 1963 er Aux siden 2019.

Andre Innlegg 1963 Offiserer inkluderer Senior Vice-Sjef Tim Mac Aleer, Junior Vice-Sjef John Orlowski, Quartermaster John Felicetti, Dommer Talsmann Jim Gibbons, Kapellan Vince Conte, Adjutant Tom McCool, og Bostyret Ed Lage mat og Rik Sikten.

«Jeg er beæret over å ha blitt valgt av medlemmer til å lede Post 1963,» sa Kapteinen Lloyd. «Ta ikke feil, dette er ikke mitt innlegg. Jeg er rett og slett fyr med gavel, og med gavel følger ansvar og ansvarlighet overfor postens medlemmer, alle veteraner, og våre hjelpeorganisasjonene.”

«Historisk VFW Post 1963 har hatt en enorm støtte fra samfunnet,» lagt til den nye sjefen. «Jeg har møtt med ordføreren, som er en konstant talsmann for veteraner, bedriftseiere og ledere i lokalsamfunnet, og jeg har laget dem løfte om at VFW vil strebe etter å være en ressurs for Sea Isle Byen.”

«Jeg er sikker på at Fartøysjefen Lloyd vil gjøre en fin jobb i sin nye stilling, og jeg ønsker ham lykke til som han tar ledelsen på Post 1963,» sa Sea Isle Byens Ordfører Desiderio. «Det har alltid vært en fornøyelse å jobbe med Commander Haines, og jeg ønsker ham lykke til som han flytter til sin nye posisjon som Sjef for VFW-Distriktet 17.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *