Wildwood Mann Som Står Overfor Narkotika, Tyveri Kostnader Etter Stjålet Sykkel Hendelse

NORTH WILDWOOD – North Wildwood politiet detektiver observert en sykkel blir stjålet fra en bolig på 100 blokker av Vest-Gran Avenue juli 6, på ca 1:23 pm

Ifølge en pressemelding fra Nord-Wildwood-Politiet, som de mistenker, Pedro Plasencia-Gonzalez, forsøkte å forlate scenen på den stjålne sykkelen, Lt. Adam McGraw stoppet og arrestert ham på 100 E. blokker av Valnøtt Avenue.

Et søk hendelsen til pågripelsen avslørt Plasencia-Gonzalez, 30, av Wildwood, var i besittelse av ca 20 voks folder av mistanke om heroin og et par av bolt kuttere. Han ble siktet for tyveri og besittelse av et kontrollert farlige stoffer (heroin), og besittelse av innbrudd verktøy. Han ble behandlet og plassert på en arrestordre, i samsvar med State of New Jersey strafferett Reform retningslinjer, og ble fraktet til Cape May County Kriminalomsorgen Anlegget.

Plasencia-Gonzalez ble også arrestert av North Wildwood politiet juni 24 av Detektiv Joseph Kopetsky og siktet for fire tilfeller av tyveri og besittelse av innbrudd verktøy, besittelse av brukerutstyr for å stjele sykler og kutte låser i hele byen. Han hadde også flere arrestordre på ham på den tiden, og var plassert i Cape May County Kriminalomsorgen Anlegget.

EWING – New Jersey State Police søker publikums hjelp med å finne Emeterio Alavez-Cruz, 30, av Pilesgrove Township, som er ønsket for påstått seksuelt overgrep av en 12 år gammel jente.

I henhold til en utgivelse, Alavez-Cruz er beskrevet som et Hispanic mann, ca 5-fots, 6-inches høy, og veier 150 pounds. Han har forbindelser til Rio Grande, i Wildwood, Bridgeton Byen, Penns Grove og New Castle, Delaware, områder.

CAPE MAY – Etter to uker i Cape May County Kriminalomsorgen Anlegget, Cape May City Rådgiver Christopher Bezaire har blitt lansert, forestående rettssaken anklaget for cyber trakassering, publisering av støtende materiale, forfølgelse, etterligning og forakt, knyttet til to kvinner som ikke var navngitt i tiltalen.

Hvis dømt, Bezaire kunne møte alvorlige fengsel. Anklagene mot Bezaire er i tredje og fjerde grad. Cape May County Aktor Jeffrey Sutherland sa i en pressemelding at hver tredje grad kriminalitet kan bære et fengsel av tre til fem år. Fjerde grad forbrytelser som kan medføre fengsel i opp til 18 måneder i statlig fengsel.

Neste trinn i prosessen vil være en grand jury tiltale, som vil stave ut det fulle ladninger som Bezaire vil møte i rettssaken. En pre-tiltalen konferansen er planlagt til August. 20.

Bezaire må bestemme seg for om han kommer til å trekke seg fra byens styrende organ. Det er anrop i byen for ham å gjøre det. Bezaire kan ikke bli husket fordi han ikke har vært i stillingen i minst ett år. Han ble tatt i ed som et bystyremedlem Jan. 1. Rådets neste møte er 6. juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *